Hoppa till innehåll
Precis som på gatan. Men digitalt.

Våra säljare jobbar hemifrån. Precis som vanligt.

Vi ser ju helst att tidningen köps på gatan. Också fortsättningsvis. För det står alltjämt säljare där ute och säljer tidningar. Men under tiden som Coronapandemin påverkar människornas rörlighet på gatorna i stan, gör vi för första gången Situation Sthlm tillgänglig digitalt. För att hålla den här långsamma berättelsen om Stockholm igång även i tider av tomma gator och rekommenderad social distansering så ger vi den som inte har möjlighet att köpa tidningen en chans att göra det – och stödja alla Situation Sthlms säljare
Text: Ulf Stolt

Intäkterna från köpen av den digitala tidningen går till säljarna.

Detta som ett sätt att stödja dem som i och med Coronapandemin blivit av med en stor del av sin möjlighet till inkomst via tidningsförsäljningen, då antalet människor i gatumiljön minskat markant på grund av Regeringens och Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Den som kan köper tidningen på gatan som vanligt.

Den som inte kan köper den digitalt.

Vilket sätt du än väljer så hjälper du Situation Sthlms säljare att hjälpa sig själva. Och ser till att tidningen finns kvar.

Så här gör du: Swisha 60 kr till 123 213 60 83 och skriv SIT1 som meddelande, så får du ett SMS med en länk till tidningen inom en timme.

 

Stöd Situation Sthlm

Ditt stöd bidrar till Situation Sthlms arbete med att nå hemlösa människor i ett första steg från gatan för att lotsa dem vidare på sin väg tillbaka till samhället.