Hoppa till innehåll
Tidskriftspriset

Nominerad till Årets Journalist

Situation Sthlms chefredaktör Ulf Stolt har nominerats till Tidskriftspriset i kategorin "Årets Journalist".
Redaktionen

Juryns motivering lyder som följer: ”Situation Sthlm är en del av Stockholms publicistiska liv sedan snart tjugo år. Ulf Stolt var med från starten och har varit tidningens chefredaktör sedan 1997. I en tid när tryckta medier slåss med vikande upplagor och förlorad läsarkontakt fortsätter Situation Sthlm att öka sin räckvidd, ett vittnesmål om att den växer samman med allt fler Stockholmshjärtan.”

– Sveriges Tidskrifter vill rikta ett stort grattis till alla som nominerats till det prestigefyllda Tidskriftspriset. Årets nomineringar tydliggör verkligen vilken glödande talang och bred kvalitet som finns i branschen, säger Kerstin Neld, vd för Sveriges Tidskrifter.

Tidskriftspriset arrangeras sedan 1993 av branschorganisationen Sveriges Tidskrifter och delas ut under Tidskriftsdagen och Tidskriftsgalan på Annexet, Globen den 26 november 2015.

Samtliga nomineringar hittar du här (länk).

Stöd Situation Sthlm

Ditt stöd bidrar till Situation Sthlms arbete med att nå hemlösa människor i ett första steg från gatan för att lotsa dem vidare på sin väg tillbaka till samhället.