Hoppa till innehåll

Testamentera

Hjälp oss i vårt viktiga arbete och få ett skräddarsytt testamente - helt gratis. Med ett testamente kan du exempelvis säkerställa att din sambo ärver dig, förtydliga hur arvet ska fördelas mellan dina barn, eller göra så att arvet från dig blir så kallad enskild egendom. Med andra ord är det ett mycket viktigt dokument som kan göra stor skillnad för dem du lämnar efter dig. Inte minst kan du i ett testamente ge ett sista bidrag till en fråga du brinner för.


Situation Sthlm samarbetar med den juridiska digitaltjänsten Jurio. På deras
hemsida kan du upprätta ett skräddarsytt testamente på under 15 minuter – var och när
det passar dig. Och bäst av allt: när du inkluderar Situation Sthlm i din sista
vilja blir hela testamentet gratis!

Genom att donera till Situation Sthlm i ditt testamente kan du göra en verklig
skillnad. Du kan välja mellan att donera en fast penningsumma, fonder, aktier eller till och med hela eller delar av ditt totala arv. Din donation stödjer Situation Sthlm och hjälper oss att fortsätta vårt viktiga arbete. Som tack blir ditt testamente helt kostnadsfritt.

Att skriva ett testamente med Jurio är enkelt. Det enda du behöver göra är att svara på frågor i deras digitala formulär, och sedan signera dokumentet framför två vittnen. Processen är tydligt guidad och du får löpande information och stöd genom processen. Har du redan ett testamente sedan tidigare men vill ändra det? I det nya testamentet du skapar med Jurio framgår det att det nya ersätter det gamla, så att det inte råder tvivel om vad din önskan är.

Genom att inkludera Situation Sthlm i ditt testamente blir det inte bara kostnadsfritt för dig, du gör också en reell skillnad i vårt arbete. Klicka här för att komma igång!

Kom ihåg: För att ett testamente ska bli giltigt måste det signeras för hand framför två samtidigt närvarande vittnen, som också ska underteckna testamentet. Jurio guidar dig genom hela processen.