Hoppa till innehåll
Svepet

Situation Sthlm-försäljare i Antells video

I Love Antells nya musikvideo medverkar bland annat statsminister Stefan Löfvén, damlandslagets förbundskapten Pia Sundhage och tidningsförsäljare från Situation Stockholm.
Redaktionen

– Det känns stort att så många olika personer tackade ja till att medverka i den här videon. Vi delar en delad värld, där turister och papperslösa lever i parallella universum, alldeles brevid varandra. Kontrasterna är enorma. Det är vårt gemensamma ansvar att utjämna dom gränserna. Det är upp till oss alla varje dag att se oss själva i andra , säger Love Antell.

Han blev blev känd för en större publik efter sin sin medverkan i tv-programmet Så mycket Bättre i slutet av 2014. Nyligen släppte han singeln ”En delad värld”, med tillhörande musikvideo från det kommande soloalbumet Barn av Amerika, som ges ut 18 februari. I låtens video vill Love spegla personer från olika positioner i samhället, där människor av olika klass och hudfärg samlas och kopplas ihop. Artisten Carola, landslagstränaren för svenska fotbollslandslaget Pia Sundhage, tidningsförsäljare från Situation Stockholm, Seher Yilmaz från Rättviseförmedlingen, SFI Studenter och statsminister Stefan Löfven är några av de personer som medverkar.

Stöd Situation Sthlm

Ditt stöd bidrar till Situation Sthlms arbete med att nå hemlösa människor i ett första steg från gatan för att lotsa dem vidare på sin väg tillbaka till samhället.